Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Adunarea Generală a judecătorilor Curții de Apel Ploiești s-a întrunit, luni, în ședință extraordinară, și a decis suspendarea activității, pentru trei săptămâni, "având în vedere inițiativa puterii executive, de modificare a unor prevederi legale privind pensiile de serviciu și salarizarea judecătorilor în mod intempestiv, fără o dezbatere publică adecvată şi fără consultarea într-o manieră efectivă a Consiliului Superior al Magistraturii".

 

Potrivit unui comunicat al CA Ploiești, gestul este privit drept "o încălcare gravă a independenţei puterii judecătoreşti şi al principiului constituţional al separării puterilor statului".

"Ţinând seama că modificarea drepturilor salariale ale personalului auxiliar de specialitate din cadrul instanţelor este de natură a afecta însăşi activitatea instanţelor şi independenţa puterii judecătoreşti, magistraţii curţii îşi declară solidaritatea cu demersurile iniţiate de aceștia pentru respectarea statutului profesional. Adunarea Generală a judecătorilor Curţii de Apel Ploieşti adoptă punctul de vedere în care își manifestă totala nemulţumire față de aceste iniţiative inadecvate și solicită puterii legislative şi executive să se abţină de orice măsuri care afectează independenţa justiţiei sub aspectul condiţiilor financiare. În cazul în care se vor adopta măsurile preconizate, cu majoritate de voturi s-a decis suspendarea activității instanței, începând cu 24 decembrie 2019 și până pe data de 13 ianuarie 2020, cu excepția cauzelor urgente", se arată în comunicatul CA Ploiești.

Grefierii din instanțe și parchete din toată țara au întrerupt activitatea, săptămâna trecută, pentru două ore, iar de ieri unele instanțe și-au suspendat activitatea. O asemenea măsură a fost luată, de vineri, la Tribunalul Prahova (VEZI DETALII), iar de ieri la Curtea de Apel București.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit luni, din nou, cu reprezentanți ai grefierilor. "Au fost abordate teme de interes pentru profesia de grefier, inclusiv chestiuni legate de statutul grefierilor, probleme salariale, recunoaşterea legală a orelor suplimentare, Școala Naţională de Grefieri şi organizarea în perspectivă a profesiei de grefier. Întâlnirea a consacrat o perspectivă de cooperare între Ministerul Justiţiei şi sindicatele grefierilor. Ministerul Justiţiei îşi exprimă încrederea că, în urma acestor două întâlniri şi a poziţiei Guvernului Orban, sindicatele grefierilor vor opri mişcările de protest din ultimele zile", precizează un comunicat al Ministerului Justiției.

Back To Top