Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
logo-unprUNPR Prahova a demarat o acțiune de strângere de semnături pentru susținerea Legii privind taxa de solidaritate pe averile mari și foarte mari.

În perioada 7-11 decembrie 2011, cetățenii pot semna în favoarea aprobării acestei legi la amplasamentul situat în fața Halelor Centrale din Ploiești.
Taxa de solidaritate va fi aplicată tuturor celor care dețin averi afișate și câștigate licit și care au trecut deja prin filtrul impozitelor legale.

UNPR propune ca taxa de solidaritate să fie aplicată celor cu averi mai mari de 450.000 de euro, doar timp de trei ani, până când România va depăși criza economică și financiară.
Actul normativ presupune o taxă de solidaritate în cuantum de 1% din valoarea totală a bunurilor mobile și imobile, banii colectați în urma aplicării taxei urmând să ajungă în bugetul de stat.
Conform statisticilor, la nivel național 300.000 de persoane ar putea plăti această taxă, ceea ce înseamnă că în trei ani s-ar aduna la bugetul de pensii 9 miliarde de euro, susține un comunicat UNPR Prahova dat publicității.
Back To Top