Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

După două percheziţii efectuate luni seară, Poliţia Prahova anunţă că a descoperit aproape o tonă de materiale pirotehnice deţinute şi depozitate ilegal de doi suspecţi din Ploieşti. Trei persoane au ajuns la audieri, iar anchetatorii au mai luat diverse înscrisuri şi un autoturism care ar fi fost folosit la contrabandă.

 

Luni seară, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase au efectuat 2 percheziţii la persoane bănuite de nerespectarea prevederilor legale privind regimul materiilor explozive și contrabandă calificată, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, a anunţat Poliţia Prahova. Descinderile au avut loc pe raza municipiului Ploiești.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada septembrie 2019 - prezent, persoanele bănuite ar fi introdus în țară, materiale pirotehnice, în vederea comercializării, fără a îndeplini condițiile legale. Totodată, persoanele în cauză ar fi deținut și depozitat aceste materiale fără respectarea prevederilor legale. 2 mandate de aducere au fost puse în executare. 3 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat aproximativ 950 kg de materiale pirotehnice din categoriile F2, F3 și F4, înscrisuri și un autovehicul, despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională. Valoarea prejudiciului urmează a fi stabilit în urma cercetărilor, a mai transmis Poliţia Prahova. La activităţi au participat lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Ploiești. Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Back To Top