Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că Executivul nu poate dubla peste noapte alocațiile de stat pentru copii, întrucât în buget nu sunt prevăzuți bani pentru aplicarea acestei măsuri.

 

Declarația a fost făcută în contextul în care, marți, președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocațiilor, la numai câteva zile după ce premierul Ludovic Orban spunea că, probabil, Guvernul va proroga termenul de aplicare a majorării.

"Noi suntem oameni responsabili, am punctat acest aspect al responsabilităţii şi cu privire la creşterea cu 40% a pensiilor. Sigur că-ţi doreşti, dar o faci raţional, o faci în baza unor elemente care ţin inclusiv de creşterea economică şi de posibilitatea în resurse efective de a o acoperi. Aşa şi aici, nu se pune problema să nu dorim, dar trebuie făcută atunci când se poate şi cum se poate şi, în ceea ce ne priveşte, dorim să se întâmple, dar cel mai probabil se va putea opera la momentul rectificării bugetare din iulie. Pentru că legea a fost adoptată după momentul în care noi conturasem, definitivasem bugetul, iar el a fost promulgat de preşedinte, avem datoria să găsim resurse în buget cu care să se poată acoperi aceste fonduri. În acest moment nu sunt, pentru că ea a apărut după ce bugetul a fost promulgat. Prin urmare, cred că soluţia înţeleaptă este ca aceste resurse să fie găsite de urgenţă la momentul rectificării bugetare, (astfel ca măsura să fie aplicată, n.r.) din vară, în a doua parte a anului. Avem toată disponibilitatea ca legea să se aplice, pentru că ne dăm seama de importanţa subiectului şi am pledat pentru acest lucru în ultimii ani, cu rezultate vizibile, însă nu se poate face peste noapte, chiar nu se poate face peste noapte", a afirmat", a precizat Violeta Alexandru, la Adevărul Live.

„Poziţia Guvernului a fost exprimată de domnul prim-ministru de mai multe ori. Da, va avea loc prorogarea termenului pentru majorarea alocaţiilor printr-o ordonanţă de urgenţă după publicarea legii în Monitorul Oficial. Mai devreme de 1 iulie nu se poate, până la rectificare bugetară. În măsura în care vom găsi resursele bugetare, vom stabili la momentul respectiv. Acum nu există sursă bugetară pentru această măsură şi o sursă bugetară pentru aplicarea ei poate fi identificată doar la prima rectificare bugetară”, a declarat Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, citat de adevarul.ro.

Back To Top