Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliția a decis sancționarea administratorului a două șosele din zona de est a județului Prahova, după ce, din cauza condițiilor de drum, nu mai puțin de șapte accidente au avut loc pe tronsoanele respective, în câteva ore.

 

Două evenimente s-au soldat cu cinci victime, iar restul doar cu pagube materiale, a anunțat IJP Prahova.

"În ziua de 16 ianuarie a.c., pe rețeaua de drumuri din zona de sud a județului, respectiv pe DJ 100C (sectorul cuprins între Fulga și Mizil) și pe DJ 101F (sectorul cuprins între Dumbrava și Ciupelnița) au fost înregistrate 2 accidente rutiere soldate cu rănirea a 5 persoane (VEZI DETALII  AICI și AICI) și 5 accidente rutiere soldate cu pagube materiale. Întrucât s-a constatat faptul că nu au fost îndeplinite obligațiile de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, administratorul drumului județean a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice,cu amendă în valoare de 3045 lei", se arată în informarea transmisă de reprezentanții IJP.

Cele două drumuri la care aceștia fac referire sunt administrate de Consiliul Județean Prahova.

Foto: IJP Prahova

Back To Top