Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

12 persoane au fost cercetate de polițiștii prahoveni de Investigare a Criminalității Economice, fiind bănuite că au creat un prejudiciu uriaș la bugetul de stat, prin evaziune fiscală și spălare de bani.

 

IJP Prahova a anunțat trimiterea în judecată a dosarului care vizează fapte petrecute în perioada 2012 - 2015.

"12 persoane, în calitate de administratori  ai unor societăți comerciale, au creat circuite economice și financiare fictive prin înregistrarea contabilă și declararea fiscală de achiziții fictive urmate de transferuri bancare aferente acestor achiziții către mai multe societăți comerciale cu comportament de timp «fantomă», aflate pe două niveluri, în scopul eludării obligațiilor fiscale.

Astfel, au fost înregistrate facturi fiscale care nu atestă operațiuni reale, cu scopul exclusiv de a diminua baza impozabilă și, pe cale de consecință, de a prejudicia bugetul de stat. Mai mult, reprezentanții acestor agenți economici nu s-au limitat la înregistrarea operațiunilor fictive, ci au încercat să ascundă proveniența ilicită a sumelor de bani rezultate din activitatea evazionistă, prin transferuri bancare repetate către conturile societăților cu comportament de tip «fantomă», sumele de bani aferente acestor transferuri «întorcându-se» la reprezentanții societăților care au inițiat tranzacțiile bancare.

Ca urmare a acestor activități, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de 5.215.092 lei", a informat IJP Prahova.

În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii asupra bunurilor mobile și imobile ale persoanelor în cauză, în vederea recuperării prejudiciului.

Foto ilustrație

Back To Top