Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un prahovean în vârstă de 44 de ani suspectat de contrabandă cu ţigări a fost reţinut, joi, în urma a două percheziţii efectuate de poliţişti. La domiciliul suspectului şi la sediul firmei acestuia au fost găsite aproape 20.000 de ţigări.

 

"Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat două percheziții pe raza județului, la domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă și la punctul de lucru al unei societăți comerciale administrată de aceasta. Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna iunie 2019 și până în prezent, persoana bănuită ar fi colectat, deținut, transportat, depozitat și vândut, pe raza județului Prahova, țigarete provenite din contrabandă", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova, într-un comunicat transmis vineri.

La domiciliul persoanei vizate au identificate și indisponibilizate 12.376 de țigarete, de diferite mărci, precum și suma de 25.000 lei, susceptibile a proveni din activitatea infracțională, mai anunţă Poliţia Prahova. De asemenea, la punctul de lucru al societății comerciale au fost găsite alte 7.560 țigarete, alături de 12 litri de băuturi spirtoase, fără documente justificative de proveniență, motiv pentru care Poliţia a aplicat şi o sancțiune contravențională în valoare de 20.000 lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploiești.

(Foto: Arhivă)

Back To Top