Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
alcooltestLa data de 19.12.2011, în jurul orei 17, V. Gimi, de 46 de ani, din Vălenii de Munte, se deplasa cu un autoturism pe DN 1 A, în localitatea Vălenii de Munte, în direcţia Braşov - Ploieşti, pe banda nr. II, iar la km112+100, a surprins-o şi accidentat-o pe V. EUGENIA, de 69 de ani, din localitate, pieton, care traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului victima a fost proiectată pe carosabil. După producerea accidentului conducătorul auto şi-a continuat deplasarea către Ploieşti fără a opri la faţa locului, şi, după ce a parcurs 200m, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de M. IOANA, de 58 de ani, din Vălenii de Munte, care se deplasa din sens invers pe banda nr.II. În urma impactului, primul autoturism a mai intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de B. Alice, de 50 de ani, din Ploieşti, în direcţia Ploieşti - Braşov.
La faţa locului traficul rutier a fost blocat pe sensul de mers Ploieşti - Braşov între orele 17,00 şi 18,15, circulaţia autovehiculelor către Braşov fiind deviată pe str.Berceni, prin dirijare de către lucrători de la Poliţia oraşului Vălenii de Munte.
V. GIMI a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Având în vedere pericolul social ridicat V. Gimi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere de arestare preventivă, iar procurorul de caz a sesizat Judecătoria Vălenii de Munte, instanţă de judecată care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile, conform mandatului de arestare preventivă emis.
Back To Top