Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un avocat ploieștean reprezintă  în instanță un bărbat amendat de Poliție după ce a reclamat, la 112, un vecin care-și bătea nevasta În urma acestui caz, apărătorul a anunțat că va oferi gratuit consultanță juridică pentru cetățenii aflați în situația actualului său client.

 

Cazul ploieșteanul amendat de poliție și sancţionat de judecător pentru un gest omenesc a fost prezentat pe larg aici. Avocatul care l-a reprezentat a dezvăluit că mediatizarea acestui dosar nu a rămas fără urmări."După apariţia în presă a cazului clientului meu care a sunat la 112 pentru a sesiza un caz de violenţă domestică şi a fost amendat cu 500 lei, am tot primit sfatul să stau liniştit şi să-mi văd de treburile mele", a mărturisit Răzvan Stănciulescu.

Asta l-a determinat să ia decizia de a-i consilia și pe alții aflați în situația clientului său.

"Voi acorda consultanţă juridică gratuită tuturor cetăţenilor care vor folosi cu bună-credinţă serviciul 112 pentru a sesiza cazuri de violenţă (inclusiv de cruzime asupra animalelor) şi vor fi sancţionaţi contravenţional pe motiv că fapta nu s-a confirmat. Astfel, dacă sunteţi martorii unui caz de violenţă, folosiţi cu încredere serviciul 112! De asemenea, dacă aflaţi cazuri de cetăţeni amendaţi pentru că au sunat la 112, nu ezitaţi să-i direcţionaţi către mine", a transmis avocatul.

"Cred că este nevoie de o dezbatere deschisă între Primăria Mun. Ploieşti (instituţie obligată de a-şi proteja cetăţenii şi de a se asigura că instituţiile din municipiu funcţionează), Poliţia Mun. Ploieşti (instituţia care intervine în urma apelurilor la 112, obligată de a rezolva incidentele şi care poate emite sancţiuni), Judecătoria Ploieşti (instituţie care soluţionează plângerile împotriva proceselor-verbale emise de Poliţia Mun. Ploieşti) şi societatea civilă, prin care, pe baza unei analize a cazurilor existente în ultimii ani să se stabilească proceduri clare de acţiune, pentru o mai bună protejare a cetăţenilor şi înlăturarea unor astfel de derapaje instituţionale, profund bolnave.

De ce este nevoie de o astfel de dezbatere?

Pentru că undeva în Ploieşti, într-un apartament, o femeie mănâncă bătaie soră cu moartea, iar vecinul, care aude de fiecare dată zgomotele, nu mai sună la 112, de frică să nu ia amendă de la Poliţie!

Vreau instituţii care să funcţioneze pentru cetăţean, nu împotriva lui!

Vreau implicare a oamenilor şi funcţionari care îşi fac treaba ca şi cum ar face-o pentru ei înşişi!

Vreau trasarea unor proceduri clare şi respectarea acestora!

Vreau ordine şi disciplină", declara avocatul la cazului privind amenda aplicată după sesizarea ploieșteanului.

Back To Top