Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe laptopuri și telefoane mobile au fost sustrase, în urmă cu aproximativ o lună, din laboratorul de informatică al Colegiului Național "Mihai Viteazul".

 

IJP Prahova a confirmat incidentul, după perchezițiile derulate marți, la mai multe adrese din Ploiești. Trei persoane au fost conduse la audieri, iar o parte din prejudiciu a fost recuperat.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 16/17 ianuarie a.c.,  persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție în incinta unui laborator de informatică aparținând unei instituții de învățământ, de unde au sustras 7 laptop-uri și 3 telefoane mobile.

Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 5.000 de lei.

În urma perchezițiilor și a cercetărilor efectuate, au fost recuperate 4 laptop-uri și 2 telefoane mobile, ce par a proveni din activitatea infracțională", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Un ploieștean în vârstă de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor, iar astăzi va fi prezentat procurorului supraveghetor, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

Acțiunea de ieri s-a derulat cu participarea jandarmilor din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești și cu suportul operațional al Brigăzii Operațiuni Speciale din IGPR.

Back To Top