Categorie: Actual
catuse01_thumbPrincipalul suspect din cazul omuciderii petrecute ieri, 1 ianuarie, în comuna ialomiţeană Bărbuleşti, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.
 
Cinci dintre persoanele implicate în scandalul petrecut în localitatea ialomiţeană Bărbuleşti au fost, până acum, arestate, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, în vreme ce bărbatul suspectat că ar fi tras cu arma provocând decesul unui alt bărbat este în continuare internat în Spitalul de Urgenţă din Ploieşti.

"Pe mine m-a împuşcat cineva cu pistolul. M-am dat jos din maşină şi am fost împuşcat. Eu nu am tras, nu ştiu cum îl cheamă, nu m-am mai bătut cu ei vreodată până acum", a declarat suspectul.

În urma bătăii din Bărbuleşti, la Spitalul Judeţean din Ploieşti au ajuns trei persoane, două fiind, între timp, externate.

"Au fost aduse trei persoane, un bărbat de 33 de ani cu plăgi la braţ, cu fractură deschisă prin împuşcare. A fost dus la ortopedie şi operat, fiind acum la terapie intensiva. Un alt bărbat de 30 de ani are două plăgi împuşcate la gambă, care a refuzat internarea. Alt bărbat de 25 de ani, lovit cu toporul în cap, a fost internat pentru 24 de ore la neurochirurgie, fiind externat luni", a declarat medicul de gardă de la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Se pare că familia celui suspectat că şi-ar fi împuşcat consăteanul a părăsit, în mai puţin de 24 de ore, Bărbuleştiul, de teama unei răzbunări venite din partea familiei decedatului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, capul unei familii cu opt copii.
În conflictul de la Bărbuleşti o persoană a fost ucisă şi alte patru au fost rănite. Din investigaţia pe care au început-o procurorii Tribunalului Ialomiţa reiese că scandalul a început după ce două grupuri de copii s-au luat la bătaie pe străzile comunei. Părinţii au ieşit din case şi au continuat lupta, lovindu-se cu obiecte dure sau împuşcându-se.

Back To Top