Categorie: Actual
Doi tineri au intrat, ieri, în casa unor bătrâni din Puchenii Mari, spunându-le că au venit să restituie un împrumut de 100 suspectde lei, pe care fiica acestora li l-ar fi dat.

Bătrânii i-au primit, au luat bancnota de 200 de lei pe care tinerii le-au înmânat-o şi au căutat în casă o bancnotă de 100 de lei, ca să le-o dea ca rest.
În timp ce căuta hârtia de 100 de lei, vârstnica şi-a spus că ceva ar fi putut fi în neregulă cu venirea celor doi şi le-a returnat acestora bancnota de 200 de lei.
După plecare tinerilor, bătrânii şi-au dat seama că le dispăruseră din casă 3.200 de lei. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, bătrânul păgubit este în vârstă de 84 de ani.

Citeşte, mai jos, care sunt semnalmentele celor doi suspecţi, potrivit Poliţiei:

1. Bărbat, 1,70 - 1,75 m înălţime, brunet, faţă rotundă, statură atletică. Pe cap, purta o şapcă de culoare închisă, blugi bleumarin şi geacă închisă la culoare.

2. Bărbat, 1,80 - 1,85 m, ten deschis, faţă ovală, prelungă, statură astenică. Purta o şapca de culoare închisă, blugi bleumarin şi geacă închisă la culoare.

În prezent, au loc cercetări pentru descoperirea făptuitorilor.

Nota redacţiei: Imaginea nu reprezintă o reconstituire grafică a fizionomiei vreunuia dintre suspecţi. 

Back To Top