Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Poliţiştii continuă să aplice sancţiuni contravenţionale, cu toate că ordonanţa de Guvern în baza cărora au fost actualizate contravenţiile şi cuantumul amenzilor a fost declarată neconstituţională de CCR miercuri. De joi până vineri, în toată ţara au fost aplicate aproape 900 de amenzi celor care au ieşit din case fără acte sau fără un motiv justificat, încălcând astfel restricţiile de circulaţie impuse prin ordonanţe militare. Numărul este, totuşi, considerabil mai mic decât cele care erau raportate în zilele precedente, de trei, patru sau cinci mii de sancţiuni.

 

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 871 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 968.615 de lei, a anunţat vineri Grupul de Comunicare Strategică, în bilanţul oficial în care precizează că "până la publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Curții Constituționale privind declararea neconstituționalității unor prevederi ale O.U.G. nr. 34 din 26 martie 2020 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, se aplică norma juridică în vigoare".

Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 541 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 2.267 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 193 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.382 de  persoane. Alte 20.989 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Back To Top