Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
IOAN_NICULAEPatronul Astra Ploieşti, Ioan Niculae a venit, luni, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru a fi audiat în dosarul privind subminarea economiei naţionale - transmite mediafax.ro.
În dosar, sunt cercetaţi 40 de foşti şi actuali şefi din Romgaz, Ministerul Economiei şi ANRE, care, potrivit procurorilor, l-au ajutat pe patronul InterAgro să obţină mari cantităţi de gaze la preţ subevaluat.

Niculae a venit DIICOT însoţit de avocaţi. Săptămâna trecută, el îşi motivase absenţa de la convocarea pe care DIICOT i-o transmisese la sfârşitul lui 2011 prin faptul că avocaţii săi erau plecaţi în vacanţă.

"Asistăm la subminarea economiei naţionale, o mică părticică din ea, la un agent economic. (...) Dan nu noi am făcut-o, ei o fac cu noi. Nu am văzut acuzaţiile", a spus Ioan Niculae la intrarea în sediul DIICOT.

Back To Top