Categorie: Actual
prostituate2În ultima săptămână, Poliţia Municipiului Ploieşti a desfăşurat mai multe acţiuni pentru stoparea fenomenului cerşetoriei şi prostituţiei, manifestări în cadrul cărora poate fi inclusă şi prezenţa copiilor străzii, a spălătorilor de parbrize şi vânzătorilor ambulanţi care oferă spre vânzare diferite bunuri pe perioada staţionării autoturismelor la semafor.

Un alt aspect urmărit a fost depistarea şi sancţionarea conducătorilor atelajelor hipo care circulă pe străzile din municipiu, unde circulaţia este interzisă pentru astfel de vehicule.

În urma celor 8 acţiuni desfăşurate au fost obţinute următoarele rezultate:
- sancţiuni aplicate pentru cerşetorie, „parbrizari"şi prostituţie = 32
- sancţiuni comercianţi ambulanţi = 32
- căruţaşi sancţionaţi = 2
- total sancţiuni aplicate = 134, în valoare de 3.309 lei, totodată fiind confiscate bunuri în valoare de 1.550 lei.

În acelaşi interval, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti au organizat şi executat 4 acţiuni pe raza municipiului Ploieşti:

- în zona centrală s-a acţionat pentru combaterea opririlor şi staţionărilor neregulamentare;
- în zona Cartierului "Mihai Bravu" şi Cartierului „Dorobanţul", s-a acţionat pentru combaterea neregulilor comise de către conducătorii de atelaje hipo, moto/motociclete/mopede, biciclete, auto înmatriculate în alte state, transport marfă şi persoane.
- pentru combaterea curselor ilegale au fost organizate două acţiuni, în zona „Sala Sporturilor", B-dul Republicii-Cartier Albert, B-dul Bucureşti şi B-dul Petrolului, ocazie cu nu au fost constatate nereguli pe această linie.

 

Back To Top