Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un proxenet care, ani la rând, și-a făcut de cap în zona de est a județului a fost prins, în sfârșit. Bărbatul și concubina lui, una dintre femeile pe care le exploata, au revenit recent în țară, pentru că "afacerea" nu a mai mers în străinătate, din cauza pandemiei. Aici, procurorii au pus cap la cap dovezile strânse împotriva individului, iar marți acesta a ajuns după gratii.

 

Bărbatul a fost reținut, astăzi, pentru 24 de ore, dar aproape imediat Tribunalul Prahova a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Individul este cercetat pentru trafic de minori, trafic de persoane și violență în familie, într-un dosar care cuprinde detalii înfiorătoare descoperite de anchetatori.

"În fapt s-a reţinut că începând cu luna ianuarie 2016, inculpatul Z. M. C a racolat mai multe tinere de pe raza oraşului Mizil şi a comunelor învecinate, profitând de faptul că acestea provin din familii dezorganizate, au o situaţie materială precară şi o slabă pregătire şcolară, fiind determinate de către acesta să practice prostituţia la limita dintre judeţele Prahova şi Buzău, precum şi în parcările situate pe DN 1B, între localităţile Albeşti Paleologu şi Mizil. De asemenea, din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că una dintre persoanele vătămate, minoră la acea dată şi devenită concubină a inculpatului Z. M. C., era exploatată de către acesta, fiind agresată atunci când pleca de la locuinţa sa, când refuză să se prostitueze ori când nu îi aducea suficienţi bani", acuză procurorii DIICOT.

Potrivit acestora, femeia și proxenetul au împreună și un copil minor. Tânăra însă ar fi fost "forţată să se prostitueze până cu o săptămână înainte de data naşterii fiului său, iar după naşterea acestuia reluând activităţile de prostituţie după cel mult trei săptămâni şi două zile".

Acum un an și jumătate, aceasta a fost bătută cu sălbăticie de concubinul-proxenet. "Agresiunile îndreptate împotriva persoanei vătămate au culminat la data de 18.11.2018, când inculpatul a luat-o cu maşina din locul în care se prostitua, după ce în prealabil a lovit-o intenţionat cu bara din faţă a maşinii, a dus-o la locuinţa sa şi i-a produs multiple agresiuni fizice, cu precădere în zona membrelor inferioare, cu toporul, victima suferind fracturi deschise, care au necesitat pentru vindecare un număr de 65 – 70 zile de îngrijiri medicale. De precizat că exploatarea victimei a continuat şi după majorat, exemplificativă fiind în acest sens plângerea penală pe care a formulat-o la data de 14.05.2019, când a sesizat Poliţia oraşului Mizil cu privire la faptul că inculpatul Z. M. C i-a preluat documentele personale şi a ameninţat-o că o omoară dacă nu continuă să practice prostituţia în folosul acestuia. De teamă, a doua zi, la data de 15.05.2019 persoana vătămată şi-a retras declaraţia, susţinând că nu a fost lovită, iar prostituţia ar fi practicat-o numai în interes propriu", au mai dezvăluit procurorii.

Anchetatorii au stabilit faptul că, "la începutul acestui an inculpatul şi persoana vătămată s-au deplasat în Anglia, unde victima a practicat prostituţia, însă din cauza pandemiei COVID-19 nu a mai avut surse de venit, nemaiavând clienţi şi fiind nevoită să revină în ţară alături de inculpat. Cei doi au fost carantinaţi de autorităţile române concomitent, începând cu 03.04.2020, ulterior revenind în oraşul Mizil".

Imagini din timpul perchezițiilor puteți vedea

.be" target="_blank" rel="noopener">AICI.

La acțiunea de marți, care a dus la arestarea bărbatului acuzat de trafic de persoane, au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: captură DIICOT

Back To Top