Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Numărul de infectări cu COVID-19 confirmate oficial în Prahova de la debutul crizei a ajuns la 83, conform raportării de miercuri, creşterea venind într-un moment în care tocmai a fost anunţat un posibil focar, cu mai multe angajate de la Electrica infectate. Numărul de decese lapacienţi din judeţ a rămas la şase, cel de vindecări n-a mai înregistrat modificări semnificative, ceea ce înseamnă că, per total, numărul de cazuri care acum sunt active în Prahova este mai mare decât cel de acum câteva zile. Oricum, comparativ cu alte judeţe, stăm foarte bine. Însă nu trebuie să uităm că virusul rămâne periculos, cu şase prahoveni răpuşi din 83 infectaţi, plus un pacient care se luptă pentru viaţă pe patul de spital, intubat.

 

La nivelul județului Prahova, în data de 20 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 498 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit șase persoane și au intrat alte 281. În carantină instituționalizată se află 209  persoane.

Dintre prahovenii confirmați cu noul coronavirus, șase au decedat, 65 au fost declarați vindecați și externați. În prezent, în Prahova, la Terapie Intensivă se află un singur pacient cu COVID-19.  Acesta este ventilat mecanic.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și au acționat pentru verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, pentru paza locațiilor de carantinare, fluidizarea circulației rutiere, dar și în alte misiuni impuse de contextul actual. Verificările au vizat atât persoanele fizice, cât și o serie de agenți economici. Astfel, pe parcursul zilei de 19 mai 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost controlate șase societăți comerciale, au fost legitimate aproape 400 de persoane și oprite în trafic aproape 300 de autoturisme. În urma acestor demersuri, au fost aplicate 184 de sancțiuni, în valoare de aproape 111.000 lei. Ce surprinde este că numărul de amenzi din Prahova şi valoarea lor sunt mai mari decât întreaga raportare la nivel naţional, ceea ce înseamnă fie că bilanşul central a fost greşit, fie că raportarea din judeţul nostru include sancţiuni aplicate şi în baza altor acte normative decât Legea 55/2020.

Back To Top