Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Prahova, sprijiniți de colegii din Timiș, au efectuat marți dimineață, în județele amintite, trei percheziții la persoane cercetate pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și vânzarea sau oferirea spre vânzare de detectoare de metale fără autorizație.

 

Două percheziții au avut loc la adrese din Timiș, iar a treia la Ploiești, la descinderi luând parte și luptători ai serviciilor pentru Acțiuni Speciale din cele două județe.

"Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – mai a.c., persoanele vizate ar fi vândut, prin curierat, arme neletale și detectoare de metale provenite din țările UE, fără a deține autorizațiile necesare desfășurării acestei activități. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, precum 19 arme neletale, diverse accesorii, muniția corespunzătoare de calibre diferite, articole pirotehnice a căror deținere este interzisă (aproximativ 25 kg), 3 detectoare de metale", a transmis IJP Prahova.

Ca urmare a celor găsite la adresele vizate, cercetările au fost extinse cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni pirotehnice fără drept și continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Trei mandate de aducere au fost puse astăzi în aplicare.

Foto ilustrație

Back To Top