Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Reputatul medic Dr. Angelica Vasiloiu se alătură proiectului Consultatia.ro al Spitalului AS Medica și oferă, începând de astăzi, opinii medicale la distanță.

 

Dr. Angelica Vasiloiu este medic specialist cu dublă specializare: Medicină internă și Gastroenterologie, având studii complementare în domeniul ecografiei.

Este absolventă a promoției 2003 din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, și-a efectuat rezidențiatul (5 ani) în medicină internă la Spitalul Clinic de Urgență ”Floreasca”, rezidențiatul în gastroenterologie la Spitalul Colentina, unde a dobândit și competență în endoscopie.

În 2010 a dobândit competența în ecografie generală la Spitalul ”Gr. Cantacuzino” din București și, din 2019, s-a alăturat echipei de specialiști ai Spital AS Medica, oferind asistență medicală de specialitate în secția de Medicină Internă și în ambulatorul de Medicină Internă și Gastroenterologie.

Dr. Angelica Vasiloiu este disponibilă pentru opinii medicale online pe platforma Consultatia.ro în fiecare luni, între orele 17.00 și 19.00.

Pentru a programa o consultație online ai de făcut 4 pași simpli.

Pasul 1: Îți creezi cont sau te loghezi în cel existent pe https://consultatia.ro .

Pasul 2: Consulți lista cu specialiștii.

Pasul 3: Dai click pe poza specialistului, faci programarea, achiți tariful și primești confirmarea.

Pasul 4: La data și ora stabilită intri în legătură directă cu medicul ales.

(P)

Back To Top