Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

104 persoane din Prahova au fost confirmate cu coronavirus, de la începutul epidemiei, în timp ce și numărul celor intrați în izolare, pentru a preveni răspândirea Covid-19, continuă să crească.

 

Informațiile furnizate de autorități arată că în Prahova, în ultimele 24 deore, au fost confirmate noi cazuri de infectare cu coronavirus, iar numărul total a crescut de la 100, în cursul zilei de marți, la 104, cifra raportată astăzi.

Dintre acestea, numai 31 sunt cazuri rămase active active, după ce șase pacienți au decedat, iar 67 au fost declarați vindecați și au fost externați.

Un singur bolnav este în stare foarte gravă, fiind ventilat mecanic. Acesta se află internat la secția Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina.

În același timp, numărul persoanelor aflate în izolare este tot mai mare. Miercuri, potrivit datelor furnizate de Prefectură, ajunsese la 1.704, după ce 209 prahoveni au intrat sub această măsură în ultimele 24 de ore.

În centrele de carantină se mai află, la acest moment, doar 67 de persoane.

Foto ilustrație

Back To Top