Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O grupare de persoane bănuite de tâlhărie, furt din locuințe, furt din auto și infracțiuni la regimul rutier a fost "vizitată", miercuri, de mascați și polițiștii ploieșteni.

 

12 persoane au fost conduse la audieri, iar 10 au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentate unității de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2019 - prezent, persoanele bănuite ar fi pătruns în locuințe sub diverse pretexte, precum acela că ar fi angajați ai unor societăți de distribuție energie electrică/gaze,sau ar dori să ofere  bunuri în amintirea unor rude decedate și distrăgând atenția părților vătămate, ar fi sustras diferite sume de bani. Totodată, persoanele menționate ar fi deposedat de bunuri sau bani unele părți vătămate, prin violență. De asemenea, în activitatea infracțională, aceștia ar fi condus autovehicule pe drumurile publice fără a deține acest drept. De la locațiile vizate, au fost ridicate sume de bani ce par a proveni din  activitatea infracțională. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 50.000 de  lei", a informat IJP Prahova.

În urma administrării probatoriului, 10 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate unității de parchet pentru  dispunerea de măsuri preventive.

Poliția a menționat că la acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Ploiești, București, Buzău și Brașov, iar activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române.

Foto ilustrație

Back To Top