Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Candidații ale căror dosare au expirat sau vor expire, în perioada 17.03.2020 -15.06.2020, au fost reprogramați pentru susținerea probei practice de către reprezentanții școlilor de conducători auto, cronologic, conform datei la care valabilitatea cursului de pregătire a expirat. Prefectura Prahova a anunțat că testarea va fi reluată luni, pe 2 iunie.

 

Candidații care urmau să susțină proba practică, în perioada în care această evaluare a fost suspendată, au fost reprogramați automat, cronologic, conform zilei corespunzătoare programării anterioare. "Data programării a fost comunicată școlilor de conducători auto pentru propriii candidați.  Îndrumăm candidații să se adreseze școlilor de conducători auto unde au urmat cursul de pregătire practică. Programarea pentru susținerea probei practice de către alți candidați care nu au mai fost programaţi anterior se va efectua începând cu data de 22.06.2020. Proba teoretică va fi reluată începând cu data de 22.06.2020, în baza unei programări on-line efectuate pe site-urile: www.drpciv.ro și www.ph.prefectura.mai.gov.ro. Reluarea probei practice a examenului pentru obținerea permisului de conducere, începând cu data de 02.06.2020", au precizat reprezentanții Prefecturii.

Proba practică se va derula cu respectarea următoarelor condiții:

-              proba practică se va desfășura pe două intervale orare, aferente a două serii pentru fiecare examinator;

-              la locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice vor avea acces numai cei care susțin această probă și instructorii auto;

-           activitatea de instruire a candidaților se va desfășura în spații deschise cu respectarea distanțării fizice;

-              examinatorul, candidatul și martorul vor purta măști de protecție pe toată desfășurarea probei practice. În lipsa acestora va putea fi refuzată de către examinator susținerea probei;

-           în autovehicul vor fi prezente maximum trei persoane, în același timp.

Potrivit Prefecturii, școlile de conducători auto vor asigura igienizarea autovehiculelor cu care se susține proba practică, iar pentru ocupanții acestora va fi pus la dispoziție un flacon cu substanță dezinfectantă.

De asemenea, vor exista echipamente pentru măsurarea temperaturii corporale. Există posibilitatea refuzării examinării candidaților care au o temperatură mai mare de 37,3 de grade Celsius.

Din listele de candidați vor fi excluse persoanele care figurează în izolare sau carantină, a mai anunțat Prefectura Prahova.

Foto: piatapresei.ro

Back To Top