Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Angajații au parte de primul weekend prelungit de la instituirea restricțiilor în contextul pandemiei, iar ziua de luni va aduce și noi măsuri de relaxare, inclusiv prin eliminarea  limitărilor referitoare la deplasări în afara localităților, prin redeschiderea teraselor și chiar a plajelor, la o lună de la data tradițională pentru startul sezonului estival.

 

Este de așteptat, așadar, ca mulți să profite de aceste zile libere pentru a se bucura de  activități pe care nu  le-au mai făcut de multă vreme.

Echipajele de ordine publică rămân la datorie. În Prahova, sute de polițiști, polițiști locali și jandarmi se vor asigura că măsurile încă în vigoare sunt respectate.

" În acest weekend prelungit, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale, prin asigurarea unei prezențe active, în stradă.

În perioada 29 mai – 01 iunie a.c., în cadrul dispozitivelor poliţieneşti, vor acționa în medie, în fiecare zi, aproximativ 390 de polițiști, împreună cu polițiști locali și jandarmi.

Vă reamintim că nu trebuie să uităm de regulile de păstrare a distanţei sociale, de portul mijloacelor de protecţie individuală şi de celelalte măsuri ce ne pot proteja, în vederea limitării numărului de îmbolnăviri provocate de virusul COVID 19.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi, vă sfătuim să respectați regulile de circulație rutieră pe drumurile publice și să evitați zonele aglomerate!", au transmis reprezentanții IJP Prahova.

MAI a anunțat, de altfel, suplimentarea efectivelor de ordine publică la nivelul întregii țări, precum și pentru asigurarea intervenției imediate în cazul unor urgențe medicale.

"În perioada 28.05 – 01.06.2020, aproximativ 28.000 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră, sprijiniți de lucrători de la alte structuri operative și de peste 2.000 de polițiști locali, vor acționa zilnic pentru protejarea și sprijinirea cetățenilor.

Una dintre prioritățile angajaților MAI aflați în teren este respectarea măsurilor dispuse pentru protejarea sănătății cetățenilor.

În cadrul dispozitivelor de ordine și siguranță publică, vor acționa în medie, în fiecare zi, aproximativ 12.000 de polițiști, cu 4.843 mijloace de intervenție.

Pentru siguranța traficului, pe cele mai importante artere rutiere din țară, sunt amplasate 313 aparate radar. Echipajele de la sol vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviație.

În fiecare zi, peste 6.000 de jandarmi vor desfășura misiuni specifice, în sprijinul cetățenilor.

Misiunile de răspuns în situații de urgență, inclusiv cele care privesc cazurile de prim-ajutor medical, vor fi asigurate, în această minivacanță, de aproximativ 5.000 de pompieri militari și paramedici cu 3.400 de mijloace tehnice (800 de echipaje stingere, 100 mașini descarcerare, peste 400 echipaje SMURD).

Pentru activitățile de supraveghere și control a frontierei de stat, vor fi zilnic la datorie aproximativ 4.100 de polițiști de frontieră, cu peste 900 de mijloace tehnice", au comunicat oficialii Ministerului de Interne.

Foto: Poliția Română

Back To Top