Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Echipaje de Ambulanţă, pompieri și Smurd au fost mobilizate la Bănești, sâmbătă, în urma unui accident petrecut în jurul orei 11.00. În eveniment sunt implicate două autoturisme.

 

Din informațiile furnizate până la acest moment, în autovehicule se aflau patru persoane.

Se pare că o mașină ar fi intrat într-un șofer care făcea o pană, autoturismul acestuia fiind staționat. În acest autovehicul se aflau trei persoane, inclusiv un copil de 13 ani, care a fost rănit.

Update: ISU Prahova anunță că în eveniment sunt implicate trei autovehicule, din care una parcată, cu șapte persoane, cinci adulți și doi copii.

Un adult și un minor sunt evaluați medical.

Update: Bărbatul care făcea pana la mașină, în vârsta de 51 de ani, și minorul de 13 ani sunt transportați la spital, a informat ISU Prahova.

Update: IJP Prahova anunță că accidentul a avut loc pe DN 1, la km 85, pe sensul spre Brașov. Din primele verificări, un autovehicul MAI care se deplasa la o sesizare ar fi fost lovit în partea din spate dreapta de o altă mașină care nu ar fi păstrat distanța regulamentară și ulterior și-ar fi continuat deplasarea, acroșând un bărbat ce se afla în spatele mașinii sale, oprite din motive tehnice.
La acest moment se efectuează cercetări la fața locului, traficul fiind dirijat.

Update: Potrivit IJP Prahova, din primele verificări a rezultat că un conducător auto în vârstă de 52 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a lovit o autospecială MAI, aparținând I.J.P. Prahova. Ulterior, autoturismul în cauză a acroșat un bărbat de 51 de ani care se afla pe partea carosabilă, lângă auto personal, oprit din motive tehnice. Atât bărbatul, cât și un minor de 13 ani au fost transportați la spital, răniți ușor la prima vedere.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ!accident banesti1

accident banesti3

Foto: ISU Prahova

Back To Top