Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În preajma Zilei Copilului, când majoritatea sărbătoriților începutului de iunie se bucură alături de cei dragi, jandarmii prahoveni au ținut să fie alături de cei cărora soarta le-a răpit, într-un fel sau altul, părinții sau bucuria acestei zile.

 

Astfel, cu prilejul zilei de 1 Iunie, jandarmii din cadrul IJJ Prahova Cu ocazia zilei de 1 Iunie au organizat o acțiune umanitară, pentru copiii din centrele de plasament si familii nevoiașe de pe raza localităților Ploiești, Sinaia, Vălenii de Munte, Izvoarele și Homorâciu. Nu au fost uitați copiii colegilor jandarmi decedați în activitate sau aflați în rezervă.

"În decursul a două zile, jandarmii au reușit sa distribuie copiilor dulciuri, fructe, jucării, îmbrăcăminte, articole sportive, precum și echipamente IT. Lor, dar și tuturor copiilor din Prahova, le dorim să trăiască cu bucurie fiecare moment al copilăriei și să nu se simtă niciodată neocrotiți. La mulți ani, dragi copii!", le-au transmis jandarmii sărbătoriților lunii iunie.

Back To Top