Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

După ordinul anunţat marţi, care aducea o serie de restricţii, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat astăzi că a decis relaxarea unora dintre măsurile care trebuie aplicate la pescuit. Practic, mare parte a responsabilităţii le revine administratorilor de bălţi.

„Pentru că știu că dumneavoastră, dar și cei care ne privesc, aveți cunoștințe despre vechea formă a ordinului, vă spun: S-a scos obligativitatea ca administratorii să impună interzicerea socializării; Administratorii vor permite prezența vizitatorilor în perimetrul locului de pescuit; S-au scos acele articole care se refereau la evitarea socializării cu alți pescari și purtarea măștii până în perimetrul de pescuit; S-a eliminat păstrarea distanței de 1,5 metri între pescarii recreativi; S-a eliminat eliminarea oricărei forme de socializare cu ceilalți pescari”, a spus ministrul Oros, citat de DCNews.

„A rămas ca pescarii să aibă obligativitatea de a lăsa perimetrul de pescuit curat și să respecte cu strictețe regulamentul amenajării piscicole, urmând ca cei care gestionează amenajările piscicole să stabilească prin regulament care sunt regulile în interior”, a mai declarat ministrul Agriculturii.

Anterior, prin ordinul emis zilele trecute, regulile erau ceva mai stricte, impunând asigurarea unui flux de deplasare care să respecte distanțarea socială; măsurarea temperaturii la intrarea pe baltă; asigurarea de măști de protecție și substanțe dezinfectante pentru mâini și echipamentul de pescuit; interzicerea grătarelor și consumului de băuturi alcoolice; cel mult două persoane pe același stand de pescuit cu o distanță de 10 metri între pescari; dezinfectarea pontoanelor de către administratori; interdicţia de socializare între pescari.

(Sursa foto: pearllake.co.uk)

Back To Top