Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un proiect de lege aprobat în această săptămână de Parlament ajută autorităţle din toată ţara să elibereze mai repede locurile de parcare ocupate de maşinile abandonate.

 

Perioada în care mașinile pot sta nefolosite în parcare a fost redusă, de la 1 an la 6 luni, conform unui articol profit.ro. Până acum, perioada în care o mașină putea sta abandonată în parcările de pe domeniul public era de 1 an de zile, iar pentru recuperarea ei era necesară doar dovada achitării taxelor și impozitelor și o declarație a proprietarului din care să reiasă faptul că autovehiculul nu este abandonat. Noua lege prevede însă modificări importante cu privire la criterii de restituire a autovehiculului. Pe lângă dovada plății taxelor și impozitelor datorate, proprietarul trebuie să facă dovada efectuării ITP-ului în termen de 5 zile de la primirea somației. În plus, acesta trebuie să facă și dovada plății amenzilor.

În cazul în care proprietarul nu prezintă documentele menționate în termen de 10 zile de la primirea somației din partea primăriei, autovehiculul trece automat în proprietatea autorităților locale, care au posibilitatea de a-l valorifica (vinde sau casa), mai arată sursa citată.

Legea se va aplica și asupra autovehiculelor cu numere de înmatriculare străine, care până acuma erau exceptate de la ridicare din cauza lacunelor legislative.

Back To Top