Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Numărul pacienților din Prahova confirmați cu coronavirus și aflați în stare gravă s-a dublat, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor din bilanțul transmis de Prefectura Prahova.

 

Până în prezent, la nivelul județului au fost testați pozitiv 121 de pacienți, din care șase au decedat, iar 77 au fost externați.

Rămân, în prezent, 38 de cazuri active. DIn păcate, patru pacienți sunt în stare gravă. Doi se află de mai multe zile, la Terapie Intensivă, fiind ventilați mecanic,  iar alți doi au ajuns în această secție specială în ultimele 24 de ore.

Prefectura a mai anunțat că a scăzut numărul celor aflați în izolare la domiciliu. În prezent, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 885 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 194 de persoane și au intrat alte 133. În  carantină instituționalizată se află, în prezent, 38 de persoane.

 

Foto ilustrație (RFI)

Back To Top