Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni au derulat, marți, nouă percheziții în București și în județele Călărași, Teleorman și Ilfov, într-un dosar de înșelăciune în domeniul comerțului cu materiale de construcție.

 

Șase din cele 11 persoane conduse la audieri, în urma descinderilor, au fost reținute pentru 24 de ore.

"Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna martie a.c., persoanele bănuite ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de înșelăciune în domeniul comerțului cu materiale de construcție. În fapt, acestea ar fi postat pe internet oferte fictive, determinând părțile vătămate să depună sume de bani în conturi bancare, fără a le livra produsele comandate și achitate în prealabil. De la locațiile vizate au fost ridicate înscrisuri, aparatură electronică și sume de bani. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională depășește 250.000 de lei", a anunțat IJP Prahova.

 Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale  al I.G.P.R., al serviciilor pentru acțiuni speciale și ai altor structuri din București și județele Prahova, Călărași, Teleorman și Ilfov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Foto ilustrație

Back To Top