Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova a ajuns miercuri, 1 iulie, la un bilanț care indică 406 cazuri confirmate de coronavirus, din care 15 decese.

 

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 406 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 15 au decedat, iar 113 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, în baza Ordinului ministrului Sănătății nr.1137/2020, pe parcursul zilei de 30iunie, au mai fost externați șase pacienți asimptomatici sau cu forme ușoare ale bolii COVID-19. Aceștia au obligația să mai stea încă patru zile în izolare la domiciliu. Conform prevederilor Ordinului de ministru, pe durata izolării, monitorizarea stării de sănătate a acestor pacienți se face de către medicul de familie, zilnic, prin telemedicină. Cei care nu sunt înscriși la un medic de familie sunt monitorizați zilnic de către DSP. În total, în baza Ordinului amintit mai sus, 97 de prahoveni au fost externați, dar cu obligația să respecte regulile precizate", au anunțat, miercuri, reprezentanții Prefecturii. 

În ultimele 24 de ore, în județ au fost testați pozitiv încă 10 pacienți.

În ceea ce privește noul deces raportat, potrivit surselor APH, acesta ar fi survenit în cazul unei femei transferate, săptămâna trecută, de la ATI Ploiești în Ialomița. Pacienta avea 60 de ani, suferea de cancer și fusese testată pozitiv pe 16 iunie. Aceasta s-a stins din viață ieri după-amiază.

În prezent, în secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați la acest moment zece pacienți, din care opt sunt ventilați mecanic.

Back To Top