Categorie: Actual

Prahova a raportat, până astăzi, 526 de infectări cu coronavirus, din care doar 116 pacienți au fost declarați vindecați și externați. De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județ a fost înregistrat și un nou deces în rândul celor testați pozitiv.

Numai în ultimele 24 de ore, încă 54 de prahoveni au primit confirmarea că au fost infectate cu COVID-19. Totalul pe județ, de la începutul pandemiei, a ajuns la 525 de cazuri. 116 pacienți au fost externați, fiind declarați vindecați, iar peste 100 au plecat mai devreme din spital, fiind asimptomatici sau prezentând simptome ușoare. 13 astfel de cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, bolnavii având obligația să rămână, încă patru zile, în izolare la domiciliu.

În județ au fost depistate noi focare, la clubul Petrolul Ploiești (VEZI DETALII) și o fabrică din Filipeștii de Pădure (VEZI DETALII).

De asemenea, a crescut numărul cazurilor confirmate în căminul de bătrâni de la Homorâciu, ajungând în prezent la 86 (VEZI DETALII).

De la ultima raportare, în Prahova a fost înregistrat și un nou deces în rândul persoanelor cu coronavirus. Din sursele noastre, este vorba despre un bărbat de 81 de ani, unul dintre pacienții care făceau dializă la unul din cele două centre devenite focare COVID.

Acesta suferea de insuficiență renală și gută. Cazul său duce totalul deceselor, pe județ, la 17.

În prezent, 14 persoane infectate sunt internate în secțiile de Terapie Intensivă din prahova. Dintre acestea, 10 sunt în stare foarte gravă, fiind ventilate mecanic.

Back To Top