Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
cisterna-rasturnataIPJ Prahova a remis comunicatul privitor la accidentul de azi-noapte, din care rezultă că principala cauză a evenimentului rutier a fost oboseala conducătorului auto de la volanul cisternei.


Iată comunicatul.

În timp ce conducea o autospecializată cisternă pentru transport gaz lichefiat pe D.N. 1 în localitatea Pucheni, V. Cristian a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune. În urma impactului, autospecializata s-a răsturnat pe peretele unui imobil din zonă.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducatorului autospecialei, avarierea autovehiculului, a stâlpului şi a imobilului respectiv.
Autospecializata transporta 6.000 kg de carburant tip GPL pe care urma să-l livreze unei societăţi comerciale din municipiul Bucureşti.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Traficul rutier a fost blocat în zona producerii accidentului între orele 21.10-03.00, pe perioada efectuării cercetării la faţa locului şi intervenţiei specializate a lucrătorilor din cadrul I.S.U. Prahova şi societăţii furnizoare de energie electrică.

Pentru înlăturarea stării de pericol ca urmare a caracteristicilor substanţei transportate, traficul a fost deviat pe rute ocolitoare, totodată fiind constituită o zonă de siguranţă pe o rază de 300 de metri, în care reprezentanţii jandarmeriei au procedat la evacuarea a 20 de imobile situate în această zonă.
Din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autospecializatei, care din cauza oboselii a pierdut controlul direcţiei.
IPJ Prahova 
Back To Top