Categorie: Actual

Trei noi decese și 33 de cazuri noi a anunțat Prefectura Prahova, în bilanțul zilnic al pandemiei dat publicităţii duminică după-amiază.

 

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 765 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 38 au decedat, iar 161 au fost declarate vindecate și externate.   Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociat COVID 19 sunt: un bărbat (59 ani) , internat  pe 7 iulie, decedat pe 11 iulie și care suferea de boala cardiacă ischemică, HTA, boală hepatică acută; un bărbat (65 ani), internat pe 06 iulie, decedat pe 11 iulie și care avea HTA, diabet zaharat tip II și cancer; un bărbat (73 ani), internat pe10 iulie, decedat pe 11 iulie, suferea de obezitate grad I, HTA, boală cardiacă ischemică", au comunicat reprezentanții Prefecturii.

La nivel național, duminică au fost anunțate 13 decese și 546 de pacienți testați pozitiv în ultimele 24 de ore (VEZI DETALII).

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 14 pacienți (opt sunt ventilați mecanic), a mai precizat sursa citată.

Back To Top