Categorie: Actual

Un mesaj atribuit secretarului de stat în MAI Raed Arafat, a ajuns la direcțiile de Sănătate Publică din țară, cărora li se cere să raporteze discreționar numărul infectărilor cu Covid și al deceselor. Grupul de Comunicare Strategică avertizează că este vorba despre un fals.

 

"Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția mass-media asupra unui mesaj fals, atribuit Secretarului de Stat Raed Arafat și transmis Direcțiilor de Sănătate Publică din țară.

Mesajul este transmis de pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresă care nu aparține niciunei instituții guvernamentale și care folosește o succesiune similară, dar parțială, a literelor care compun domeniul de internet rezervat Guvernului.

Textul este conceput pentru a lăsa impresia că se solicită Direcțiilor de Sănătate Publică să raporteze discreționar numărul de infectări și de decese.

Mesajul este unul fals și facem apel la mass-media de bună credință să nu popularizeze acest tip de mesaje create special pentru a induce ideea că cifrele raportate public nu sunt reale", a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Back To Top