Categorie: Actual

Prahova nu a mai raportat decât 27 de noi cazuri confirmate cu Covid 19, în ultimele 24 de ore. În același timp, însă, doi pacienți testați pozitiv anterior s-au stins din viață, în cursul zilei de duminică, iar secțiile ATI-Covid din județ sunt din nou pline.

 

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV 2 un număr de 1.126 de persoane.  Dintre acestea, 182 au fost declarate vindecate și externate, iar 52 au decedat, a anunțat Prefectura.

O femeie de 83 de ani și un bărbat de 81 de ani, care sufereau de numeroase comorbidități, s-au stins din viață duminică.

În același timp, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 20 de pacienți, din care 18 sunt intubați. Este o creștere alarmantă față de ziua de ieri când raportarea Prefecturii anunța că, în județ, la ATI-Covid erau 18 pacienți, din care numai nouă intubați și ventilați mecanic.

Back To Top