Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova a raportat, luni, un nou deces în rânsul persoanelor infectate cu noul coronavirus, dar și un nou focar apărut la nivelul județului, într-un centru comercial.

 

În ultimele 24 de ore, 60 de prahoveni au fost testați pozitiv. Numărul mic nu reflectă neapărat o reducere a gradului de răspândire a virusului, ci mai degrabă numărul mic de teste efectuate în weekend.

"Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2692 de persoane. Dintre acestea, 105 au decedat, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimul deces raportat a fost în cazul unei persoane de sex feminin, cu vârsta de 29 de ani, care prezenta comorbidități. Conform DSP Prahova, în cadrul unui raion al unui centru comercial, de pe raza județului, a fost identificat un focar, unde au fost confirmate cinci persoane. A fost testat tot personalul din raionul respectiv, s-a dispus izolarea contacților, dezinfecția spațiului de lucru și reorganizarea temporară a activității cu alți angajați ai centrului respectiv", a transmis Prefectura, în informarea de astăzi.

Tot luni, Primăria Blejoi a anunțat că mai multe cazuri au fost confirmate în rândul angajaților instituției (VEZI DETALII).

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 15.576 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), conform centralizării DSP Prahova, citate de Prefectură.

Autoritățile județene au mai anunțat că, potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 26 de pacienți, dintre care 15 sunt ventilați.  Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 308, dintre care 280 sunt ocupate.  La acest moment, așadar, Prahova mai are numai 28 de locuri pentru pacienți Covid, adică mai puțin de 10% din total.

Sursa: rfi.ro

Back To Top