Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova a ajuns, vineri, la 2.974 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, din care 533 active la acest moment, a anunțat Prefectura.

 

Potrivit datelor făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, 78 de cazuri noi au fost depistate în județ, în ultimele 24 de ore, iar 26 de persoane au fost retestate pozitiv. "Până la aceastădată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2.974 de persoane, dintre care 533 sunt cazuri active, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. În ultimele 24 de ore, au mai fost raportate două decese (persoane de sex masculin -62 și 68 de ani, cu comorbidități). Prin urmare, numărul total al deceselor asociate COVID-19, în județul nostru, a ajuns la 114. Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 25 de pacienți, dintre care  16 sunt ventilați.

Mai multe cazuri pe 24 de ore au fost anunțate, vineri, doar de Capitală.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 este de 328, dintre care 264 sunt ocupate", au detaliat reprezentanții Prefecturii Prahova.

Aceștia au anunțat și că, dintre persoanele nou confirmate, cinci sunt din cadrul unei societăți comerciale de pe raza județului. În urma identificării acestui focar, activitatea firmelor respective a fost suspendată, până pe 20 august, la decizia conducerii unității și a DSP Prahova. De asemenea, s-a luat măsura dezinfectării spațiului, iar alți șapte angajați, contacți direcți ai persoanelor testate pozitiv, se află în carantină.

În prezent, în Prahova, sunt raportate nouă focare active, cu un număr total de 136 de persoane confirmate cu noul coronavirus, a mai anunțat Prefectura.

De la intrarea în vigoare a Legii 36/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, DSP a emis 339 de decizii de izolare și 2.278 de carantină.

Back To Top