Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova a raportat miercuri 880 de cazuri active de coronavirus, din care 65 confirmate în ultimele 24 de ore, dar și nouă focare încă existente pe raza județului, cu peste 200 de pacienți.

 

Potrivit datelor furnizate de DSP Prahova către Prefectură, "de la începutul  epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 3.899 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 880 sunt raportate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova ca fiind cazuri active. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 134 de prahoveni au decedat. Ultimele decese asociate COVID-19 au fost în rândul a două persoane de sex masculin (72 și 75 de ani)".

218 dintre cele aproape de 900 de cazuri active sunt în nouă focare încă existente pe raza județului. "Conform DSP Prahova, în prezent, 9 focare sunt declarate active, cu un total de 218 persoane. Trei sunt la agenție economici, unul în cadrul unui departament al unei instituții publice, patru la centre medico-sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte (două dintre ele sunt în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, două sunt private) și unul la un centru de plasament minori (în subordinea DGASPC)", mai precizează bilanțul întocmit miercuri, la nivelul județului.

În prezent, în spitalele din Prahova sunt disponibile 38 din cele 328 de locuri pentru pacienții confirmați cu Covid. Cei aflați în stare critică nu pot fi tratați, însă, aici. "La ATI, toate cele 20 de locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este, momentan, indisponibilă din cauza unei defecțiuni tehnice", a mai anunțat Prefectura Prahova.  

Foto ilustrație (rfi.ro)

Back To Top