Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Prahova a transmis o situație detaliată, cu rata de infectare la mia de locuitori calculată pentru fiecare dintre localitățile județului. De acest indicator depinde ridicarea unor restricții, începând cu 1 septembrie, iar în curând aceeași cifră va cântări greu în luarea deciziei privind revenirea copiilor în școli și grădinițe, peste două săptămâni.

 

Calculele sunt realizate în funcție de situația cazurilor active care existau vineri, pe raza județului: 786 de cazuri active la o populație de 787.529 de locuitori, în scădere semnificativă față de începutul săptămânii. Cu o rată de infectare de 0,99 la mia de locuitori, județul Prahova are șanse reale la relaxarea unor restricții, începând cu 1 septembrie. Cu unele excepții! Ne referim la localitățile unde indicatorul este peste pragul de 1,5 stabilit, joi, printr-o hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Evident, datele trebuie interpretate în context. În unele cazuri, calculul este puternic influențat de numărul de cazuri din focare identificate și izolate, ceea ce înseamnă că riscul de răspândire a virusului în comunitate este redus. "Nouă focare sunt declarate active, cu un total de 224 persoane. Două sunt la agenți economici din Câmpina, unul în cadrul unui departament al unei instituții publice din Ploiești, patru la centre medico-sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte (două dintre ele sunt în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, două sunt private) din Ploiești, Breaza, Urlați și Băicoi, unul la un centru de plasament minori (în subordinea DGASPC) din Vălenii de Munte, iar unul este cel de la Boldești-Scăeni, amintit mai sus", conform celei mai recente situații de acest fel, prezentate joi de Prefectura Prahova.

Ținând cont de aceste informații trebuie interpretată situația ratei de infectare. Aceasta este, în prezent, peste 1,5 la 1.000 de locuitori în:

Breaza -  3,73

Urlați - 3,55

Starchiojd - 3,04

Talea - 3,02

Drajna - 2,08

Băicoi - 1,98

Măgurele - 1,74

Bertea - 1,65

Provița de Sus - 1,57

Valea Doftanei - 1,56

Păulești - 1,5

În unele dintre aceste localități este posibil să nu vedem nicio relaxare a restricțiilor, după 1 septembrie (VEZI DETALII). Mai grav, însă, de această cifră va depinde, în curând, decizia privind reluarea cursurilor. Dacă rata infectării la mia de locuitori depășește pragul de 1, autoritățile ar putea decide, punctual, ca la școală să meargă doar elevii claselor primare și cei din anii terminali, iar peste 3 unitățile de învățământ din localitatea respectivă pot fi închise, iar învățământul să se mute integral în mediul on-line, pentru o perioadă.

Rata de infectare la 1.000 de locuitori, caluclată pe localități, conform situației din 28 august

rata infectare1

rata infectare2

rata infectare3

rata infectare4

Back To Top