Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Consiliul de Administrație al Colegiului Național "Nichita Stănescu" a hotărât, luni, inclusiv după consultarea părinților elevilor înscriși aici, că varianta optimă este organizarea cursurilor în mediul on-line, cel puțin în primele săptămâni de școală, inclusiv pentru anii terminali.

 

Hotărârea a fost luată ținând cont de faptul că unitatea de învățământ dispune de mijloacele tehnice pentru a asigura acest mod de desfășurarea a cursurilor, dar și după ce majoritatea părinților s-a declarat în favoarea acestei variante.

Daniela Uță, reprezentant al Asociației de Părinți și membru în Consiliul de Administrație, a confirmat informația, explicând că 710 părinți au răspuns la chestionarul transmis de Asociație. cei mai mulți au considerat că ar fi bine ca elevii să participe la cursuri on-line, deoarece, indiferent de cât de bine dotat este colegiul, la acest moment, organizarea cursurilor în sălile de casă nu se poate face în deplină siguranță, în actualul context epidemiologic.

Aproape jumătate dintre părinți au considerat că nu este oportun nici să se creeze un program un patru schimburi, cu ore de 30 de minute. Oricum, acest lucru ar fi însemnat să se învețe din zori și până aproape de miezul nopții, ca să poată fi respectate și normele privind aerisirea și dezinfecția spațiilor.

Potrivit Danielei Uță, decizia finală, la nivelul Consiliului de Administrație, a fost ca, până pe 15 octombrie, dascălii să predea din sălile de clasă, iar toți elevii să participe la ore de acasă, on-line. Asociația de Părinți a strâns informații și cu privire la echipamentele tehnice de care dispun elevii, iar câțiva dintre ei, care nu beneficiază de dotările necesare, vor fi sprijiniți de școală.

Hotărârea Consiliului de Administrație va fi comunicată Inspectoratului Școlar Județean, care trebuie să-și dea acordul pentru varianta propusă la nivelul colegiului. Prin urmare, modalitatea aleasă va fi știută, cu certitudine, tot în ultima săptămână de vacanță, dar Colegiul "Nichita Stănescu" este printre primele școli care au făcut deja demersuri pentru consultarea părinților (VEZI DETALII) și luarea unei decizii.

Back To Top