Categorie: Actual

Două persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier produs la intersecţia dintre DJ 102 şi strada Alba Iulia, la ieşirea din Ploieşti spre Păuleşti. Potrivit primelor informaţii, un şofer de 73 de ani a pătruns în intersecţie fără să se asigure corespunzător.

 

Din primele verificări, se pare că un bărbat de 73 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Alba Iulia din municipiul Ploiești, dinspre Bulevardul Republicii, nu ar fi respectat semnificația indicatorului de oprire, ar fi pătruns în intersecție, maşina fiind acroşată de un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, care circula pe drumul cu prioritate, pe sensul Păulești - Ploiești, au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor.

În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani și soția acestuia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință, mai anunţă Poliţia Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

Back To Top