Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un ploieştean în vârstă de 70 de ani a murit la Spitalul Orăşenesc Băicoi, după ce iniţial stătuse aproape o zi la Spitalul Judeţean din Ploieşti, fără să primească tratament, apoi a fost trimis la Boli Infecţioase, secţie unde i s-a refuzat accesul, pe motiv că aici sunt trataţi doar pacienţii confirmaţi cu noul coronavirus. Familia îndurerată reclamă că bărbatul a murit cu zile, primind tratament cu mare întârziere, la aproximativ 30 de ore de la internarea la Judeţean. În replică, într-un răspuns oficial trimis la peste o lună de la deces, conducerea Judeţeanului susţine că a respectat toate normele şi metodologiile în vigoare la acel moment.

 

Rudele spun că bărbatul a fost tratat ca un suspect COVID şi nu a beneficiat de tratamentul de care avea nevoie pentru afecţiunile sale. Mai mult, el a fost trimis cu ambulanţa la Spitalul de Boli Infecţioase, secţie externă a Judeţeanului din Ploieşti, care în această perioadă primeşte doar pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Cum omul avea un test negativ, evident că a fost refuzat de la poartă şi redirecţionat tocmai către Spitalul Orăşenesc Băicoi. „A murit la scurt timp după ce a ajuns acolo. Din ce am discutat şi noi ulterior cu medicii, ne-au spus că avea o şansă dacă ar fi primit tratament mai devreme. Practic, tata a murit cu zile”, a povestit pentru "Telegrama" fiul bărbatului de 70 de ani. „Avea unele probleme cu inima, iar cu câteva luni în urmă a avut nişte probleme cu plămânii. Tocmai de aceea, pe toată durata pandemiei, a stat foarte mult în casă şi a evitat pe cât posibil contactul cu alte persoane. Când a venit ambulanţa, i-am dat la el fişele de externare de la Breaza, alături de celalelte investigaţii medicale pe care le făcuse în ultimele luni, ca să înţeleagă mai bine şi medicii de la Judeţean. Acolo, a fost considerat suspect COVID şi băgat în izolator”, a mai povestit ploieşteanul.

Ajuns pe 9 august la UPU, pacientul a fost trimis după aproximativ 24 de ore la Boli Infecţioase, secţie externă a Judeţeanului, iar de acolo a fost redirecţionat către Băicoi, unde a ajuns în noaptea de 10 spre 11. Decesul a fost pronunţat pe 11 august, la ora 2.30.

Răspunsul Spitalului Judeţean

"La nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost demarată o anchetă internă administrativă cu privire la modul în care a fost tratat pacientul. Din analiza fişei UPU şi din declaraţiile medicilor implicaţi rezultă că pacientul, având antecedente personale patologice cardiace, a fost adus de ambulanţă în UPU cu dispnee, tuse, transpiraţii şi sindrom febril în prespital. Deoarece aceste simptome sunt în definiţia de caz suspect COVID, conform Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19) valabilă la acea dată - actualizare 23.07.2020, pacientul a fost izolat în spaţiul special destinat acestui scop. Menţionăm că izolarea în acest spaţiu s-a făcut cu respectarea prevederilor Ordinului 828/15.05.2020, toţi pacienţii suspecţi purtând mască şi respectându-se distanţa de minim 2m între aceştia, dacă numărul de pacienţi nu permite izolarea acestora singuri în salon - situaţie valabilă şi în acest caz. După ce a fost consultat pacientul, medicul UPU a indicat investigaţii: analize de sânge, examen CT TORACE şi recoltare test RT-PCR. Din fişa UPU şi din declaraţiile medicilor implicaţi în caz a rezultat că pe tot parcursul staţionării în UPU pacientul a fost conştient, afebril şi stabil respirator şi hemodinamic şi nu a prezentat simptome care să necesite tratament de urgenţă", a răspuns Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

"Medicul UPU a considerat că este necesar să solicite consult pe secţia Boli Infecţioase pentru pacientul în cauză, pacient la care a stabilit diagnosticul «suspect COVID» pe baza rezultatului CT, în acest scop solicitând ambulanţa, care a transportat pacientul la secţia Boli Infecţioase, aflată într-o locaţie exterioară, la distanţă faţă de UPU. În urma examinării documentelor medicale, medicul din secţia Boli Infecţioase care a preluat pacientul a constatat că acesta are diagnosticul de «pneumonie acută cu pleurezie» cu test RT-PCR negativ. Având în vedere că în secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti se internează numai pacienţi cu test RT-PCR pozitiv, pacientul a fost îndrumat către Spitalul Orăşenesc Băicoi pentru internare", se încheie acelaşi răspuns.

Back To Top