Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Activitatea cu publicul a Casei de Asigurări de Sănătate Prahova o să fie suspendată în data de 28 octombrie, din cauza unor stropiri care vor avea loc în sediul din strada Praga din Ploieşti. Se pare că a fost comandată o dezinfecţie după ce un angajat a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

 

"Mâine, 28 octombrie 2020, se va efectua o nebulizare în sediul instituţiei din Ploieşti, str. Praga nr. 1. Din această cauză, activitatea de lucru atât cu publicul, cât şi cu furnizorii de servicii medicale, a instituţiei noastre nu se va putea desfăşura pe parcursul zilei de miercuri", a anunţat CAS Prahova într-un comunicat de presă transmis marţi după-amiază.

Potrivit unor surse, un angajat al instituţiei a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Se pare că acesta ar fi stat până acum în izolare, după ce un membru al familiei fusese infectat. După trecerea perioadei de izolare recomandate, bărbatul a revenit la serviciu, însă se pare că ar fi prezentat simptome, aşa că i s-a recomandat să facă un test, care a ieşit pozitiv.

Back To Top