Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aproape jumătate din unitățile de învățământ din țară funcționează după Scenariul 2 sau 3, organizând parțial sau exclusiv cursuri on-line. În acest context a fost publicată în Monitorul Oficial Ordonanța de Urgență adoptată zilele trecute, conform căreia părinții ai căror copii învață de acasă pot cere zile libere plătite, pentru a sta cu cei mici.

 

Modificările adoptate zilele trecute se referă la acordarea de zile libere plătite și pentru părinții ai căror copii învață în școli în care se lucrează după Scenariul 2 sau 3.

Potrivit informării transmise joi de Ministerul Educației, 4.956 de unități de învățământ se aflau în Scenariul 2 (participarea zilnică - față în față a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială - prin rotație de una-două săptămâni a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție) și 3.493 de unități de învățământ în Scenariul 3 (S3) implică participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții on-line.

Practic, aproape jumătate dintre unitățile de învățământ din țară se află în această situația. Doar 9.207 unități de învățământ mai sunt în Scenariul 1, care presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

Foto: replicaonline.ro

Back To Top