Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Din cele 152 de cazuri noi de coronavirus confirmate în Prahova, în ultimele 24 de ore, 30 provin din nouă doi focare depistate de DSP.

 

16 angajați ai Spitalului de Ortopedie și Traumatologie Azuga au fost testați pozitiv. De asemenea, analizele au arătat că sunt infectați cu coronavirus și trei pacienți, dar și un angajat al firmei care asigură paza unității sanitare.

Prefectura Prahova a anunțat, în urma confirmării acestui focar, că "pacienţii au fost externaţi şi izolaţi la domiciliu în monitorizarea medicului de familie, iar personalul s-a izolat la domiciliu în monitorizarea medicilor de familie".

Al doilea focar a fost confirmat la Penitenciarul de femei de la Târgșoru Nou. "Iniţial o deţinută a prezentat simptomatologie sugestivă COVID, fiind testată pozitiv. Cele nouă colege de cameră, fiind contacte apropiate, au fost testate în dats de 25.10.2020 şi rezultatul tuturor a fost pozitiv. Toate cazurile sunt internate şi monitorizate la Spial Jilavă. Ancheta epidemiologică este în derulare", a mai anunțat, vineri, Prefectura Prahova.

Back To Top