Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Spitalele din Prahova care internează pacienți cu coronavirus sunt aproape pline. Luni dimineață, în județ mai erau libere doar șapte locuri pentru această categorie de bolnavi, din cele 428 alocate, în total, în județ. Bilanțul de astăzi a inclus și alte vești triste: încă 10 persoane testate positiv, în Prahova, au murit în ultimele 24 de ore.

 

Ultimele decese înregistrate au fost în rândul a opt persoane de sex masculin (59, 61, 64, 67, 70, 80, 84, 85 de ani) și a două de sex feminin (56, 91 de ani). Cu excepția bărbatului, în vârstă de 64 de ani, toți ceilalți figurau în dosarele medicale cu comorbidități, a menționat Prefectura Prahova. Până în prezent, așadar, au fost înregistrate în total 466 de decese asociate Covid.

Un semnal de alarmă vine și din spitalele care internează pacienți cu coronavirus, în Prahova. Locurile alocate acestor bolnavi sunt ocupate aproape integral, la acest moment. "Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 421 paturi sunt ocupate. La ATI, toate locurile pentru pacienții cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate", mai menționează informarea transmisă luni de autoritățile județene.

Prefectura a mai anunțat că rata de infectare pentru Prahova a fost calculată la 4,5 cazuri active la mia de locuitori. Cifra este, însă, relativă, ca de altfel și cea privind numărul nou de infectări. În ultimele 24 de ore, Prahova a raportat doar 28 de pacienți testați pozitiv, de aproape 15 ori mai puțin decât în ultimele zile. "Numărul mic de persoane înregistrate pe platforma Corona – Forms, în data de 22 noiembrie 2020, a fost determinat de sistarea activității în sediul Direcției de Sănătate Publică Prahova, la orele prânzului, pentru a permite efectuarea periodică a procedurii generale de dezinfecție a spațiului. Datele restante vor fi operate și se vor regăsi în raportările din zilele următoare", au transmis reprezentanții DSP Prahova, prin intermediul Prefecturii.

Foto ilustrație (MPRNews)

Back To Top