Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Peste 200 de elevi și profesori din Prahova se numără printre beneficiarii proiectului on-line "Săptămâna Meseriașilor din Țara lui Andrei", susținut de OMV Petrom și derulat la Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina și Colegiul Tehnic Elie Radu Ploiești. Toți participanții au primit echipamente digitale pentru a-și putea desfășura activitatea educațională în regim on-line.

 

Proiectul OMV Petrom "Săptămâna Meseriașilor din Țara lui Andrei" a fost organizat în mediul on-line, în perioada 26 octombrie – 6 noiembrie și a implicat 156 de elevi ai claselor a IX-a, având specializările mecanic și electric, care au participat la ateliere de dezvoltare personală și profesională on-line, cu scopul de a se pregăti mai bine pentru meseria aleasă. Alături de elevi au fost implicați în acest proiect și 81 de profesori de la cele două licee partenere, care au participat la cursuri de dezvoltare a metodelor de predare interactive și online.

"Toți beneficiarii proiectului din cele două școli partenere au primit echipamente digitale, tablete și abonament de internet pe o perioadă de 1 an de zile, în valoare de 37.000 de euro. Timp de 5 zile, elevii și-au dezvoltat abilitățile în cadrul atelierelor de dezvoltare personală susținute de Asociația The Social Incubator, pentru a se pregăti de viitoarea lor meserie. Au participat la cursuri despre comunicare, lucru în echipă, gestionarea conflictelor dar și aspecte esențiale pentru orientarea în carieră, precum redactarea unui CV sau participarea la simulări de interviuri cu potențiali angajatori. În cadrul atelierelor profesionale, elevii au fost susținuți de mentori și au fost împărțiți în două echipe: NOD MakerSpace pentru atelierele de mecanică și EFdeN pentru atelierele de electrică. Viitorii meseriași au parcurs noțiuni teoretice de bază, reguli de siguranță și conduită la locul de muncă, precum și ateliere interactive practice. Aceștia au primit tablete și abonamente la internet valabile pe durata unui an de zile precum și echipamente complete de lucru, formate din salopete, bocanci, mânuși, cască și ochelari de protecție. Cadrele didactice au participat on-line la ateliere susținute de Finnish Teacher Training Center, au descoperit metode de lucru pe care le pot aplica în relația cu elevii și metode de predare a conținutului în mediul online, alături de Digital Nation", au precizat organizatorii.

" Mulțumim OMV Petrom pentru toate implicarea! Dotarea cu echipamente digitale a venit la momentul potrivit, mai ales în acest context actual. Am reușit alături de echipa de organizare să le dăm șansa elevilor, dar și profesorilor să aibă acces la educație, chiar și în regim online. Este mare nevoie de implicare în perioada aceasta și proiectul Săptămâna Meseriașilor din Țara lui Andrei a fost cel mai frumos program la care am participat în anul 2020”, a declarat Ancuța Mirițescu, director Liceul Energetic "Elie Radu" Ploiești.

„Săptămâna Meseriașilor din Țara lui Andrei este proiectul prin care am reușit să avem acces la echipamente digitale necesare desfășurării actului educațional, atât noi ca profesori cât și elevii noștri. Am învățat în aceste zile, în online, cot la cot cu elevii și ne-am bucurat să aflăm atât de multe informații noi. Vă mulțumim pentru implicare!”, a transmis și Vasile Androne, director Liceul Tehnologic Mecanic, Câmpina.

Săptămâna Meseriașilor din Țara lui Andrei este adaptarea în on-line a proiectului Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, un proiect cu tradiție în susținerea învățământului profesional, care ar fi ajuns la ediția a VI-a anul acesta. Pentru a răspunde provocărilor aduse de contextul epidemiologic actual, Tabăra Meseriașilor a fost adaptată în format online.

Începând din 2015, OMV Petrom a lansat o serie de proiecte dedicate învățământului profesional si tehnic, a alocat peste 3.5 milioane de euro în proiecte precum Tabăra Meseriașilor, Școala Petroliștilor, Liga Elevilor Meseriași. În cei 5 ani, proiectele au peste 1.300 de elevi implicați, peste 370 de burse acordate elevilor și aproape 300 de profesori care au urmat cursuri de dezvoltare a abilităților educaționale.

Back To Top