Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primele doze din vaccinul anti-COVID de la Pfizer a ajuns în Europa pe calea aerului, adus de avioane United Airlines încărcate cu de cinci ori mai multă gheață decât cantitatea permisă în mod normal, pentru păstrarea temperaturii extrem de scăzute la care trebuie transportat acesta.

 

Vaccinul Pfizer a început să fie transportat cu avioanele United Airlines către locații diferite din Europa, de unde va putea fi distribuit, anunță Aleph News. Aprobările vaccinului în UE sunt așteptate în a doua parte a lunii decembrie, de la Agenția Europeană a Medicamentului (EMA).

Decizia de a aduce deja vaccinul pe continent a fost luată pentru ca distribuirea acestuia să fie făcută cât mai repede după primirea aprobărilor, scrie Wall Street Journal.

Transportul vaccinului a fost efectuat în condiții diferite, fiind nevoie de o cantitate enormă de gheață uscată, în baza unei aprobări speciale. Toate acestea au fost necesare deoarece dozele de vaccin trebuie ținute la -75 de grade Celsius. De aceea și distribuția către cumpărători va fi o provocare, iar alte companii aeriene își fac deja planuri pentru a putea transporta vaccinul când va fi nevoie.

Vaccinul are o eficiență de 95% și este necesară vaccinarea cu două doze la interval de aproximativ 20 de zile.

Publicaţia Financial Times, citată de Reuters, scrie că Marea Britanie va aproba săptămâna viitoare vaccinul pentru Covid-19 dezvoltat de Pfizer şi BioNTech, iar livrările vor începe în câteva ore de la autorizarea acestuia, anunță News.ro. Primele imunizări cu vaccinul creat de Pfizer şi BioNTech vor avea loc începând cu 7 decembrie, a mai scris Financial Times, citând surse.

Marea Britanie a comandat 40 de milioane de doze din acest vaccin.

Noi vom achiziţiona vaccinuri pentru întreaga populaţie. Se spune că avem o imunizare atunci când avem 60-70% din populaţie vaccinată", a declarat  ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

 

Sursa foto: nypost.com

Back To Top