Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Luni are loc, pe Vf. Caraiman, la aproape 2.300 m altitudine, ceremonia pentru resfințirea Crucii Eroilor Neamului, monument a cărui reabilitare a fost încheiată recent.

 

Lucrările au fost derulate de Ministerul Apărării, care a anunțat finalizarea acestor cu opt luni mai devreme decât era prevăzut. În acest context, astăzi, are loc resfințirea monumentului de pe Vf. Caraiman.

Slujba este oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei. Din delegația Patriarhiei Române va face parte și Părintele Arhimandrit David Petrovici, Starețul Mănăstirii Caraiman, iar la ceremonial participă militari din toate unitățile de vânători de munte ale Armatei României, potrivit basilica.ro.

"Monumentul de pe Masivul Caraiman a trecut în administrarea Ministerului Apărării Naționale, începând cu anul 2016, în scopul reabilitării și restaurării complete și introducerii sale în circuitul turistic mondial.

 Și s-a reușit acest lucru. A fost schimbat sistemul de iluminat, partea metalică a fost curățată și lăcuită, inclusiv soclul fiind reabilitat!

Crucea Caraiman și-a recăpătat întreaga splendoare, urmând ca luni pe 30 noiembrie 2020, în ajunul sărbătoririi Zilei naționale a României, să fie resfințită.

Crucea Eroilor este din nou acolo pentru noi, pentru voi, pentru viitor!

Ceremonia este organizată cu ocazia finalizării, cu opt luni înainte de termenul prevăzut în graficul de lucrări contractat, a lucrărilor de restaurare și reabilitare a monumentului istoric", a anunțat MApN, care transmite evenimentul live, pe pagina sa de Facebook.

Lucrările au vizat atât structura metalică, dar și soclul. În plus, la interior au fost amenajate săli de expoziții. La etaj, sunt expuse imagini de la construcția monumentului, iar la parter este amenajată o expoziție dedicată Primului Război Mondial, eroilor neamului și bătăliilor de pe Valea Prahovei.

Cu aproximativ o oră înaintea ceremoniilor din Bucegi, pe pagina de Facebook Ski Azuga au  fost publicate imagini spectaculoase surprinse de pe monument, deasupra plafonului de nori. Înregistrarea poate fi văzută aici.

 

Sursa foto: MApN

Back To Top