Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În contextul pandemiei, la manifestările organizate marți, la Ploiești, cu prilejul Zilei Naționale a României, numărul maxim de participanți va fi de 100 de persoane. Municipalitatea a anunțat că printre cei prezenți vor fi și invitați de onoare din rândul cadrelor medicale.

 

Acțiunile dedicate Zilei Naționale sunt organizate de Primăria Ploiești și Garnizoana Ploiești. Acestea vor începe la ora 12.00 și vor avea loc în zona din faţa Catedralei “Sf. Ioan Botezătorul” (Piaţa Eroilor). La evenimente vor participa oficialităţi locale, parlamentari ai judeţului Prahova și personal militar, dar și invitați de onoare. "Din respect faţă de efortul depus de personalul sanitar, în toată această perioadă de luptă cu infecţia COVID-19, am luat decizia ca doctori şi asistente din spitalele ploieştene, care au stat în prima linie în acest an plin de încercări, să fie invitaţi de onoare la evenimentele organizate de municipalitate, cu prilejul zilei de 1 decembrie 2020", a anunțat primarul Andrei Volosevici.

Evenimentele din acest an nu vor include obișnuita paradă militară, ci se vor limita la momente precum salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului de Stat al României, un serviciu religios, locuțiuni susținute de oficialități și depuneri de coroane în memoria eroilor ţării noastre.

"Revin cu rugămintea către ploieşteni să respecte în spaţiul public, şi nu numai, măsurile dispuse pentru limitarea răspândirii COVID-19”, a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici.

Pentru buna desfăşurare a manifestărilor, circulaţia va fi oprită astăzi, pe tronsonul intersecţia strada Vasile Milea – Bulevardul Republicii şi giratoriul de la Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”, în intervalul orar 11.30 – 12.45.

Back To Top